Telefoonnummer

0487 – 72 63 37

E-mail

info@recoadvies.nl

}

Openingstijden

Ma. t/m Vr.  08:00 – 17.00 uur

Asbestinventarisatie

Wij voeren asbestinventarisaties uit voor gebouwen en objecten die gebouwd zijn vóór 1994. Door onze ruime ervaring kunnen wij voor elke locatie en situatie een duidelijk en volledig asbestinventarisatierapport verzorgen.

Als u plannen heeft om te verbouwen, renoveren of slopen is een asbestinventarisatie verplicht als het gebouw of object gebouwd is vóór 1994.

Visuele asbestinventarisatie

Tijdens een visuele asbestinventarisatie worden alle direct waarneembare asbestverdachte toepassingen in kaart gebracht. Bij het aantreffen van asbestverdachte toepassingen worden er monsters genomen die wij door een geaccrediteerd laboratorium laten analyseren.

Vaak wordt voor deze asbestinventarisatie gekozen bij lichte werkzaamheden of een mogelijke aan/verkoop van een gebouw of object.

Visuele asbestinventarisatie inclusief destructief onderzoek

Wilt u verbouwen, renoveren of slopen dan zal er vaak ook een destructief onderzoek moeten plaatsvinden om alle constructieonderdelen te onderzoeken op asbesthoudende toepassingen. Indien gewenst kunnen wij het herstel van schade dat kan ontstaan na destructief onderzoek verzorgen.

Interessante artikelen op Linkedin

Wij schrijven regelmatig interessante artikelen over asbest en aanverwante zaken en publiceert die dan op LinkedIn.